Leer zelf beleggen via uw smartphone of tablet door de cursus ‘Beleggen voor beginners’ te downloaden. In deze gratis cursus kunt u zowel via uw smartphone als tablet in 30 minuten alles leren over online beleggen voor beginners. Elk onderdeel van de applicatie heeft een belangrijke taak. Door de cursus heen leert u alle basiskennis die nodig is voor online beleggen voor beginners.

De cursus ‘Beleggen voor beginners’ is geschikt voor mensen die nog weinig ervaring hebben met beleggen en snel willen beginnen. U zit niet vast aan tijden en kunt volledig zelf invullen wanneer u meer wilt leren over online beleggen. Het is raadzaam om alle stappen te doorlopen om een volledig beeld te krijgen van het beleggen.

In deze app kunt u lezen over beleggen via Contract For Difference (CFD). Bij deze manier van beleggen wordt er een contract opgesteld tussen een koper en de verkoper. Hierbij wordt afgesproken dat de verkoper het verschil betaalt tussen de openingsprijs en de sluitingsprijs. CFD is een beleggingsinstrument met een hefboomwerking waarbij u als belegger bij zowel een stijgende als een dalende koers financieel voordeel kunt behalen. De hefboomwerking maakt het beleggen met kleine bedragen aantrekkelijk, doordat men grotere rendementen kan behalen dan bij het traditionele aandelen kopen.

Deze app bevat de volgende onderdelen:
– Cursus beleggen voor beginners
– Praktijkvoorbeelden van beleggen voor beginners
– Een vergelijkingspagina met zelfgeselecteerde brokers

Elk onderdeel van de applicatie heeft een belangrijke taak. Door de cursus leert u alle basiskennis die nodig is voor online beleggen. De praktijkvoorbeelden zijn gemaakt aan de hand van twee veelvoorkomende methodes: de fundamentele analyse en de technische analyse. Door deze voorbeelden kunt u zien hoe online beleggen in de praktijk in zijn werking gaat. Tot slot kunt u een broker kiezen die het beste bij uw wensen aansluit, zodat u de kennis die u heeft opgedaan meteen in de praktijk kunt brengen!

De cursus beleggen voor beginners bestaat uit de volgende onderdelen:

Stap 1: Beleggen voor beginners
Stap 2: Beleggen voor beginners via een broker
Stap 3: Methode 1 voor beleggen voor beginners
Stap 4: Methode 2 voor beleggen voor beginners
Stap 5: Risicomanagement
Stap 6: Praktische zaken
Stap 7: Beginnen met online beleggen

Download nu de app Beleggen voor beginners en u kunt direct beginnen!

Click to Download