Ga op avontuur met Bollo en z’n vriendjes! In deze Bollo-app kunnen kinderen samen met Bollo en z’n vriendjes op ontdekkingsreis naar het bos, strand en de besneeuwde bergen. Ze spelen samen spelletjes, ontdekken de interactieve omgeving, maken en luisteren muziek en beleven aan de hand van leuke (voorlees)verhaaltjes samen de avonturen van Bollo. In de Bollo-app zijn ook de afleveringen van de TV-serie ‘De avonturen van Bollo’ zichtbaar in een speciale video omgeving.

Om een interactieve wereld te creëren rond Bollo en zijn vriendjes is er gebruik gemaakt van een bijzondere filmtechniek waarin de karakters met behulp van computeranimaties tot leven komen.

De beer Bollo is de bekende mascotte van Landal GreenParks.

De app kan zowel door uw kind alleen worden gespeeld of samen met broertjes, zusjes, vriendjes, vriendinnetjes en (groot)ouders. Voor het afspelen van de video’s is een internetverbinding noodzakelijk.

Veilige app voor kinderen
De Bollo-app is speciaal ontwikkeld voor kinderen van 2 tot 6 jaar. Kinderen kunnen de app veilig en zelfstandig gebruiken, omdat wij er voor zorgen dat:
• de app geen in-app aankopen, externe links of advertenties bevat;
• de video's in de app door ons worden gescreend en geen commerciële inhoud hebben.

Click to Download