. Die volop in het leven staan, niets willen missen, maar ook 'maar' 24 uur in een dag hebben. En laten we eerlijk zijn: wie heeft avond-aan-avond zin en tijd om televisie te kijken of van site naar site te surfen voor de leukste viral video’s?

NOOIT MEER IETS MISSEN
En dus bedachten we dit: een service waarin wij alles selecteren en je elke dag 'bijpraten'. Elke dag een berg verse video’s, waaronder fragmenten uit tv-programma's van de avond ervóór. In – zoals je van ons gewend bent – de juiste mix tussen hard en zacht, informatie en entertainment. Dus: de smakelijkste clips uit reality shows én behartigenswaardige momenten uit mooie documentaires. En dat alles op z’n LINDA.’s.

VIDEO’S SNACKEN, WAAR EN WANNEER JE MAAR WILT `Je kunt dus kijken op momenten wanneer het jou uitkomt. Het enige wat je nodig hebt is een desktop, laptop, tablet of mobiel en een beetje goede wifi.

VAN DE MAKERS VAN LINDA.
En dat betekent: in de heldere, mooie vormgeving die je kent van LINDA. en LINDAnieuws. Met state-of-the art techniek en gebruiksgemak waar je ‘je’ tegen zegt.

Click to Download