Luister en herbeluister via deze applicatie alle VRT-radiozenders waar en wanneer je wil, op jouw favoriete mobiele toestellen. Beleef radio zoals nooit tevoren in klank én beeld, met afbeeldingen en info over de presentatoren en de gespeelde songs. Doorzoek playlists en reageer makkelijk op jouw favoriete programma of presentator. Herbeluister de meest recente nieuws- en verkeersberichten van VRT en deel of koop muziek die je op de radio hoort en leuk vindt.

Via Radioplus kunnen luisteraars online luisteren naar de VRT-radiozenders Radio 1, Radio 2, Klara, Studio Brussel, MNM en non-stop digitale VRT-kanalen als MNM Hits, Klara Continuo, Ketnet Hits en Nieuws+, waar je de belangrijkste VRT-nieuwsbulletins kan herbeluisteren. Met de app kan je handig tussen de verschillende radiozenders switchen en swipen.

Radioplus biedt behalve de mogelijkheid om live te luisteren en de meest recente programma’s te herbeluisteren ook een rijke visuele ervaring. Zo zien luisteraars naast afbeeldingen van de presentatoren ook afbeeldingen van de gespeelde songs en artiesten die te horen zijn op de radio. Luisteraars krijgen in de afspeellijst steeds een overzicht van de meest recent gespeelde songs en kunnen in de programmagids per programma de playlist doorzoeken of het programmaschema raadplegen. De laatste verkeersinfo en het meest recente nieuws zijn steeds toegankelijk via Radioplus.

Beluisterde muziek kan je delen via sociale netwerken of online aankopen. Deze interactieve app laat luisteraars toe snel en gemakkelijk te reageren op presentatoren of programma’s via sociale media, email of sms.

Click to Download