Welkom in ’s-Hertogenbosch, hoofdstad van de provincie Noord-Brabant. ’s-Hertogenbosch is al meerdere malen benoemd tot Meest Gastvrije Stad van Nederland. De Bosschenaar ontvangt de bezoeker van de stad met open armen! Gezelligheid en gastvrijheid, daar draait het om in deze stad.

Deze App biedt een compleet overzicht van wat de bruisende cultuurstad ’s-Hertogenbosch te bieden heeft. Van theaters, musea en evenementen, tot natuur en architectuur, ’s-Hertogenbosch bruist van cultuur! VVV ’s-Hertogenbosch biedt leuke activiteiten en arrangementen aan om de stad van top tot teen te beleven. Bekijk met deze App de overnachtingsmogelijkheden in de gemoedelijke Bossche hotels en Bed & Breakfast’s en vindt culinaire uitstapjes en ontdek de charme van de Bourgondische kant van de stad. Tevens vindt u informatie over bereikbaarheid, toegankelijkheid, parkeren en andere belangrijke zaken. Daarnaast staat het wandel- en fietsknooppuntennetwerk in de App en treft u de wandel- en fietsroute Ziel van Brabant aan. Deze themaroutes verbindt de identiteitsvolle objecten in de stad met het omliggende buitengebied. De route gaat zowel door de stad, als door natuurgebied en leidt men door de gemeenten ’s-Hertogenbosch, Sint-Michielsgestel & Vught.

Deze App is handig om voorafgaand aan uw bezoek aan Den Bosch te oriënteren op wat deze stad te bieden heeft. Bovendien zal tijdens uw verblijf deze App uw mobiele reisgids zijn.

Wij wensen u veel plezier in ’s-Hertogenbosch!